Rioolrenovatie nodig in Den Helder

Als een deel van het rioolstelsel beschadigd is, is het lang niet altijd nodig om de volledige riolering te vervangen. Ditzelfde geldt als de riolering verouderd is: vervangen is niet altijd nodig! Dankzij nieuwe technieken is het nu zelfs mogelijk om het riool te renoveren zonder hiervoor graafwerkzaamheden toe te passen. Wilt u hier meer over weten? Informeer dan bij de door ons aangedragen professional, rioolspecialist in de regio Den Helder.

Relinen volgens de kous-methode

Rioolrenovatie in Den Helder en omgeving voeren wij uit door middel van relinen, via de kous-methode. Hierbij wordt een zogenaamde ‘kous’ in het riool geplaatst. De kous is geïmpregneerd met hars en wordt tegen de binnenwand van de rioolbuis geblazen door middel van druk. Door water toe te voegen hardt de hars uit, waardoor de kous een hele sterke laag binnenin de rioolbuis vormt. Dankzij deze manier van rioolrenovatie is de rioolbuis in no time weer op volle sterkte, zonder hak- en breekwerkzaamheden!

Woont u in Den Helder of omgeving en wilt u meer weten over de mogelijkheden van rioolrenovatie? We staan u graag te woord, aarzel niet om contact met ons op te nemen.